Horké dny přežijete s grácií
Osobní klimatizace EvaPolar

Horké dny přežijete s grácií!

Pomalu se blíží léto. Parné dny a mnohdy nepříjemné chvíle v přetopených místnostech jsou zde co by dup. Už teď se děsíte toho, jak to všechno letos v práci přežijete? Vězte, nejste vůbec jediní. Ti, kteří si ještě dobře pamatují na loňský rok, vám dozajista dají za pravdu.

Řešením není jen drahá klimatizace

Teď se určitě chytají za hlavu všichni, kteří nedají na svou “klímu” dopustit. Jasně. I to je řešení. Spolu s hlučnými větráky asi taky nejběžnější. Mnozí to také berou za jediné možné řešení.

Nenechte se ale zmýlit! Ještě jedno řešení přece jen existuje. Není tak rozšířené, není tak známé a není tak rozměrné. O čem je řeč?

EVAPOLAR na celé léto

Jedná se o malou osobní klimatizaci EvaPolar. Je to malinká roztomilá krabička, která vám může léto výrazně usnadnit a zpříjemnit.

Vytváří totiž vaše osobní mikroklima, takže díky ní nebudete nikoho rušit ani obtěžovat. K ochlazení vzduchu až o 17°C používá přirozené chlazení odpařováním. Je tak malinká, že ji můžete mít v práci na stole, v pokoji na nočním stolku nebo během cvičení v posilovně hned vedle sebe.

Není klimatizace přece jen lepší?


Přesto, že klasická klimatizace dokáže ochladit celé místnosti, Evapolar má mnohem více výhod. Kromě ochlazení vzduchu totiž ještě zvlhčuje vzduch, filtruje prachové částice, chladí jen jedno pracovní místo, takže nikoho nebudete obtěžovat, pokud toužíte po větším chladu, a její provozní doba je až 6 hodin.

Umí toto nějaká vaše klimatizace? Pochybujeme! Už nikdo nebude v létě nemocný!
A všechny tyto výhody ještě ústí do jedné významnější a citelnější. Už žádné letní chřipky!

 

Určitě to taky znáte – rozdíl mezi vnitřní a venkovní teplotou je mnohdy přes 15°C. To pak stačí jen někde zmoknout nebo prochladnout a chřipka je na spadnutí.

To už se ale nikdy nestane! Každý zaměstnanec nebo kolega u vás v práci bude mít nastavenou pro sebe přijatelnou teplotu a díky tomu už nebudete muset letní chřipky a angíny vůbec řešit!


David Rewenda
David Rewenda
majitel portálu Startupisti.cz


Podobné články
OTH a Libor Klapeč nakupuje další firmu
Nákup společnosti APPKEE, s. r. o. nebyl jediný výrazný nákup, k němuž došlo. Investiční skupina OTH, Obchodní a technologický holding, ...
OTH a Libor Klapeč nakupuje
Investiční skupina OTH ( Obchodní a technologicky holding  a.s.) vedená Liborem Klapečem vstupuje na technologicky trh, a kupuje společnost na ...
weXelerate: Registrace na druhý turnus otevřená do 13. listopadu 2017!
weXelerate: Registrace na druhý turnus otevřená do 13. listopadu 2017! Největší startupový a inovační hub ve střední a východní Evropě, weXelerate spojuje velké ...
FaceUp.com - moderní technologie v boji proti šikaně
Čeští středoškoláci úspěšně bojují se šikanou. I na mezinárodním poli. Šikana. Velmi nepříjemná součást dnešních školních dnů. Podle statistik ji prakticky ...