S displejem Exploride HUD k bezpečnému řízení

Víme, že nemáme psát textovky, když právě řídíme. Ale existuje mnoho dalších rozptýlení, které mohou stát v cestě bezpečné jízdy autem. Proto je tu Exploride HUD, se kterým by cesta měla být o něco bezpečnější.

Exploride HUD je novinka, která se objevila na portálu Indiegogo. Jedná se o novodobý displej do jakéhokoliv auta, který vám dává přístup k hudbě, mapám, volání, textování a k mnoho dalším funkcím. Cílem je snížit rozptýlení při jízdě, a udržet soustředění na samotné řízení.

S Exploride HUD si můžete vzít telefonní hovory, nebo je odmítnout, zvýšit či zeslabit hlasitost, a to jednoduchým pohybem rukou, kterou si displej zapamatuje. Můžete tak udržet oči stále na silnici.

Rychlost, vzdálenost, tlak v pneumatikách, palivo, statistiky motoru a další užitečné údaje jsou zobrazeny přímo v Exploride. Už nikdy se tak nemusíte dívat dolů na přístrojovou desku.

Exploride rovněž přichází s interním mikrofonem, který dokáže izolovat hluk pro lepší srozumitelnost hovoru a ničím nerušené hlasové příkazy.

Další výhodou je zabudovaná kamera, která průběžně natáčí vaši jízdu. Kamera příjde vhod v případě pohledávek z pojištění či žalob.

Na portále Indiegogo, tento revoluční displej vybral už něco přes $366 000 z požadovaných $100 000, a to do konce kampaně zbývá 15 dní. Displej je možné zakoupit v předobjednávkách od $269.

Zdroje: exploride.com


David Rewenda
David Rewenda
majitel portálu Startupisti.cz


Podobné články
Malé podniky jásají! Platební terminály usnadňují život!
Malé podniky jásají! Platební terminály usnadňují život! Spousta malých podniků nedávala až do teď svým zákazníkům vůbec možnost platit kartou. Největší ...
Spojení sil českého GISTin UP s americkým US MAC
Úspěšnost startupů mimořádně zvyšuje spojení sil českého GISTinUP s americkým US MAC  I když je GISTinUP relativně velmi mladý český projekt, v rekordně ...
Hi! Váš majordomus je stále doma a připojen!
Hi) Je nová generace internetového video-zvonku, který monitoruje vchodové dveře vašeho domova. Hi) od firmy Fenotek je inovativní, robustní a ...
Elektrické vozidlo a batoh v jednom
První přenosné elektrické vozidlo a batoh v jednom je nyní lepší než kdy jindy Movpak je první batoh, ve kterém můžete ...