MuConnect – rychlejší, bezpečnější a magnetické nabíjení
Už vás nebaví pomalé a nebezpečné nabíjení telefonu? Použijte MuConnect - technologii, díky které bude nabíjení jednodušší.

Naše mobilní zařízení spotřebují velké množství energie, a tak musíme procházet tím únavným procesem nabíjení každodenně, někdy vícekrát za den. Ještě k tomu se musíme vypořádávat s pomalou rychlostí nabíjení, poškozenými kabely, zničenými telefonními porty a samotnými rozbitými telefony při zakopnutí o kabel. MuConnect je odpověď na všechny tyto problémy – díky němu bude nabíjení vašeho telefonu brnkačka.

MuConnect

MuConnect je nabíjecí zařízení, které bude existovat ve dvou provedeních – jak s microUSB (pro Android), tak s lightning konektorem (pro iPhone). Systém má dvě základní části: malou nenápadnou přípojku, která přesně sedí do vašeho napájecího portu, a samotný konektor, jež pasuje přesně na přípojku vašeho kabelu. Tyto dvě části se spojí magneticky, když kabel přiblížíte k přípojce. Konektor je oboustranný, a proto už se ho nemusíte snažit zastrčit tím „správným“ směrem. Odpojení bude rovněž jednoduché, a tak se uživatelskému zařízení nic nestane, když nešťastnou náhodou zavadíte o kabel rukou nebo nohou.

MuConnect

To, co dělá MuConnect tak výjimečným systémem, je jeho možnost rychlého napájení mobilu při připojení do počítače nebo laptopu skrze USB port. MuConnect má totiž vychytávku v podobě posuvníku, díky němuž si můžete zapnout mód rychlého nabíjení, při kterém se vypne automatický přesun dat (poznámka: transport dat nemá žádný efekt při připojení do zásuvky, pouze při připojení do počítače). Mód rychlého napájení také ochrání váš telefon před krádeží osobních dat a nechtěnými instalacemi malwarů při připojení kabelu na veřejných místech.

MuConnect

Společnost říká, že její kabel by měl sedět i do obalů na telefony. Proto se nemusíte vzdávat žádných doplňků, které vaše mobilní zařízení zkrášluje. Navíc má kabel zelené LED světýlko, jenž vám pomůže najít nabíjený mobil ve tmě.

MuConnect

Kreativní šestice, která startup vymyslela, říká, že jejich hnací silou je implementace malých, ale významných inovativních produktů, které náš život zpříjemní. Objednávky by měly trvat až do července tohoto roku, přibližný začátek výroby je odhadován na červen a samotné zahájení vývozu by mělo začít v srpnu. V současnosti máte i vy možnost si před-objednat produkt MuConnect – a to na stránce Indiegogo, kde produkt spustil svou kampaň na začátku února a už teď vydělal asi 122 tisíc dolarů.

 


David Rewenda
David Rewenda
majitel portálu Startupisti.cz


Podobné články
Obce si oblíbily notifikace pro své občany od Notifee
Informovat občany zavčasu o aktuálním dění v obcích, to je hlavní úkol každého starosty. Lidé chtějí vědět, co se bude ...
Prodej. To je oč tu běží
Prodej. To je oč tu běží. Podnikáte? Nabízíte své výrobky? Máte e-shop? Pak je hlavní a zásadní oblastí vašeho podnikání prodej. ...
Xiaomi přichází s novinkou na trhu s názvem Mi Ecosystem
Díky své čističce vzduchu, vodního filtru, bezpečnostních čidel a dalších inteligentních domácích spotřebičů, není žádným tajemstvím, že Xiaomi má ambice ...
Kuvée právě získalo $6 milionů pro chytrou láhev na víno
Seznamte se Kuvée, obal na víno, který udržuje víno čerstvé až 30 dnů. Startup navíc oznámil investici $6 milionů ze ...