“Online svoboda” pro každé zařízení kdekoliv!
Chraňte své online soukromí a zabezpečení

V srpnu roku 2015 byl na Crowdfundingové kampani představen výrobek s názvem Keezel. Vybral $975,196 USD, což bylo 540 % z požadované částky. Jelikož se jednalo o úspěšnou kampaň a přestože se jedná o záležitost z minulého roku, věříme, že jde o atraktivní věc, protože se dotýká každého z nás.

Snímek obrazovky 2016-06-02 v 9.19.00tj5ttoorbfdpmxwhlq3t

Free Wi-Fi je všude a lidé ji milují. Nicméně při každém připojení k Wi-Fi se vystavujete možnosti krádeže vaší identity a úniku dat. A víte také, že pokud jste na firemní síti a chatujete na Facebooku, že to mohou vidět vaši kolegové?

Tomu všemu můžete zabránit. Keezel jako první na světě přinesl přenosné a jednotlačítkové internetové šifrovací zařízení. Přenosné WiFi řešení, které navíc i uvolní obsah po celém světě. Keezel pracuje na jakékoli Wi-Fi síti a se všemi svými oblíbenými zařízeními, včetně Apple TV.

secure_2x_vlrkqs encrypt_2x-3_iyyhgw

Keezel tak chrání vaše soukromí, bezpečnost a informace při používání Internetu v kavárnách, hotelech a na letištích. Toto zařízení zašifruje vaše připojení na všech připojených zařízeních, aniž byste museli cokoliv instalovat. Jednoduše se připojte ke svému osobnímu Keezel! Všechna vaše zařízení tak mají zvýšené soukromí a bezpečnost. Nepotřebujete instalovat žádný software.

unlock_2x_b65dxv home_2x_osth0i

Také umožňuje vychutnat si kompletní on-line svobodu, což znamená, že se dostanete k on-line obsahu, ať už jste doma na pohovce nebo na služební cestě v zahraničí. Jistě znáte situaci, kdy chcete sledovat sportovní přenosy nebo závody či jiný program a zjistíte, že není přístupný pro zemi nebo region, ve které se nacházíte. Chcete-li tento problém odstranit, vše, co potřebujete udělat, je připojit se k serveru Keezel, vybrat zemi pro daný obsah a užívat surfování po internetu, jako kdybyste byli skutečně tam.

Keezel používá technologii VPN pro zabezpečení vašeho připojení k Internetu, a tím výrazně zlepšuje vaše online soukromí a zabezpečení. S Keezel jsou vaše data a veškeré další důvěrné a citlivé údaje chráněny před hackery, online čichači, síťovými administrátory a podobně.


David Rewenda
David Rewenda
majitel portálu Startupisti.cz


Podobné články
OTH a Libor Klapeč nakupuje další firmu
Nákup společnosti APPKEE, s. r. o. nebyl jediný výrazný nákup, k němuž došlo. Investiční skupina OTH, Obchodní a technologický holding, ...
OTH a Libor Klapeč nakupuje
Investiční skupina OTH ( Obchodní a technologicky holding  a.s.) vedená Liborem Klapečem vstupuje na technologicky trh, a kupuje společnost na ...
weXelerate: Registrace na druhý turnus otevřená do 13. listopadu 2017!
weXelerate: Registrace na druhý turnus otevřená do 13. listopadu 2017! Největší startupový a inovační hub ve střední a východní Evropě, weXelerate spojuje velké ...
FaceUp.com - moderní technologie v boji proti šikaně
Čeští středoškoláci úspěšně bojují se šikanou. I na mezinárodním poli. Šikana. Velmi nepříjemná součást dnešních školních dnů. Podle statistik ji prakticky ...