ATTENDU – králem večírků díky aplikaci
Aplikace vám celé plánování usnadní

Králem večírků díky aplikaci

Pro organizaci velký firemních akcí, oslav či svateb často sáhneme po profesionálovi. Ten ví, na co se nesmí zapomenout, co všechno se musí zařídit a komu ještě zavolat. Pro nás ostatní je to nekonečný seznam úkolů a povinností. Nebo ne?

Aplikace vám celé plánování usnadní
Je tady originální guestlist appka, která usnadní práci jak hosteskám, tak i organizátorům samotných akcí. Dokáže v okamžiku udělat z mobilního telefonu nebo firemního tabletu efektivní odbavovací prostředek pro jakoukoliv party, oslavu či akci.

Původně se ale jednalo o experiment
Přesto, že se aplikace Attendu jeví jako naprosto brilantní nápad, vznikla zcela náhodou. „Attendu vzniklo jako experiment, který jsme s naší digitální agenturou uskutečnili před dvěma roky na firemní akci našeho klienta. Vytvořili jsme jednoduchou mobilní aplikaci, která hosty odbavovala skenováním QR kódů na jejich visačkách. Pro porovnání však klient pověřil dvě hostesky, aby jednotlivé hosty odbavovaly i tradičním papírovým způsobem. Přibližně po 20 minutách bylo rozhodnuto a papírům odzvonilo,“ říká Marek Mensa, který společně s Milanem Worschem z digitální agentury TubeUp projekt Attendu založil.


Akce jednoduše a hladce

Pro hostesky je stěžejní funkcí skenování vstupenek a rychlé vyhledávání hostů v seznamu. Už se tak netvoří dlouhé fronty u vchodů nebo se nestávají nepříjemné situace, kdy vás hosteska nemůže najít v seznamu hostů. Vše je jednoduché, rychlé a hlavně pohodlné.

Organizátorům pak aplikace usnadní práci díky automatické synchronizaci dat, která umožňuje sledovat příchody hostů v reálném čase. Důležité hosty navíc můžete filtrovat pomocí funkce VIP.

Všem svým hostům můžete hromadně poslat e-mail
Aplikace se právě letos v květnu rozrostla o webové rozhraní, díky kterému máte k dispozici možnost mass-mailingu, ticketingu, spouštění online registrací nebo tvorbu identifikačních visaček. Po skončení události vám navíc Attendu automaticky vytvoří statistiky z akce a nabídne další možnosti post-event mailingu.

Attendu je navrženo tak, aby od registrace účtu až po odeslání pozvánek hostům uživatele dělilo jen pár minut,“ říká Milan Worsch, spoluzakladatel projektu.

Aplikace se už tak za těch pár měsíců od jejího spuštění postarala o průběh 6 akcí a odbavila bezmála 2 000 hostů. Další tisíce na ni určitě ještě čekají. A vy se na informace o Attendu můžete podívat zde https://www.attendu.cz .


David Rewenda
David Rewenda
majitel portálu Startupisti.cz


Podobné články
OTH a Libor Klapeč nakupuje další firmu
Nákup společnosti APPKEE, s. r. o. nebyl jediný výrazný nákup, k němuž došlo. Investiční skupina OTH, Obchodní a technologický holding, ...
OTH a Libor Klapeč nakupuje
Investiční skupina OTH ( Obchodní a technologicky holding  a.s.) vedená Liborem Klapečem vstupuje na technologicky trh, a kupuje společnost na ...
weXelerate: Registrace na druhý turnus otevřená do 13. listopadu 2017!
weXelerate: Registrace na druhý turnus otevřená do 13. listopadu 2017! Největší startupový a inovační hub ve střední a východní Evropě, weXelerate spojuje velké ...
FaceUp.com - moderní technologie v boji proti šikaně
Čeští středoškoláci úspěšně bojují se šikanou. I na mezinárodním poli. Šikana. Velmi nepříjemná součást dnešních školních dnů. Podle statistik ji prakticky ...