OTH a Klapeč Libor spouštějí nástroj na správu notifikaci – Notifee.cz

Surfujete často na internetu nebo si sem tam projedete zajímavé webové stránky? V tom případě jste se pravděpodobně už setkali s takzvanými webovými notifikacemi, což jsou obvykle krátké textové zprávy, které v sobě ukrývají obchodní sdělení. Notifikace však nemusí ukrývat jenom obchodní sdělení, může se jednat o krátkou textovou zprávu upozorňující na nově příchozí poštu nebo třeba oznamující změnu stavu platby. Taktéž se může jednat o připomenutí nadcházející události. 

U notifikací ještě chvíli zůstaňme. To, co to notifikace je, již bylo ve zkratce nastíněno. V současné době tento typ oznámení využívají lecjaké internetové prodejny nebo velké firmy. Pravdou ale je, že notifikace nejsou určeny jen jim. To ostatně dokazuje i nově spuštěný nástroj na správu notifikace, který nese název Notifee. Stojí za ním OTH a Libor Klapeč. 

Notifikace nejen pro velké firmy
Možnost využívat webové nebo mobilní notifikace se otevřela lidem už před pěti lety, tedy v roce 2015. I když je tedy mezi námi už nějaký ten pátek, stejně se stále jedná o poměrně novou technologii, díky které můžete být v neustálém kontaktu se svými zákazníky, se svým publikem. Už není jediným esem v rukávu e-mailing. 

Dnes teedy webové notifikace mohou využívat už i malé a střední firmy nebo menší e-shopy. Není to doménou velkých firem. Vhodné jsou například dále pro města, obce,  hotely nebo kamenné prodejny či komunitní celky. 

Využívejte notifikace i vy
Vlastníte restauraci, jste starostou obce nebo města či vlastníte cestovní kancelář, restauraci, sportovní centrum nebo penzion? Začněte posílat notifikace svým zákazníkům, návštěvníkům nebo občanům i vy. Nevytvářejte si v hlavě domněnku, že notifikace nejsou pro vás, protože pro vás jsou. I vy můžete nechat posílat notifikace svému publiku, díky čemuž bude informováno o aktuálním dění nebo o blížících se událostech. Začněte i vy využívat nový nástroj Notifee a buďte k občanům i zákazníkům zase o krok blíž!

David Rewenda
David Rewenda
majitel portálu Startupisti.cz


Podobné články
OTH a Klapeč Libor spouštějí nástroj na správu notifikaci – Notifee.cz
Surfujete často na internetu nebo si sem tam projedete zajímavé webové stránky? V tom případě jste se pravděpodobně už setkali ...
OTH a Libor Klapeč nakupuje
Investiční skupina OTH ( Obchodní a technologicky holding  a.s.) vedená Liborem Klapečem vstupuje na technologicky trh, a kupuje společnost na ...
Mezinárodní konference Startup World Cup & Summit (SWCS)
Praha bude hostit mezinárodní konferenci Startup World Cup & Summit (SWCS) Pražský palác Lucerna se na jeden den promění ve velestánek ...
Peněženku už nezapomeneš, neztratíš, nezmizí
Zažil jsem to, zrovna dnes. Natankovaná nádrž a já bez dokladů - což žádná pohroma není, ale i bez peněz, ...