Virtualizace V&V – Jeden z projektů T-Mobile Rozjezdy
Objednat si rezervaci přes virtuální prohlídku už není nemožné

Pavel a Petr Vítovi – dva bratři, jejichž projekt byl v T-Mobile Rozjezdech 2016 oceněn jako jeden z nejlepších. Založili firmu V&V, která se zabývá tvorbou virtuálních prohlídek. A jak sami bratři dodávají, přistupují k ní „dosud nevídaným a originálním způsobem“. Startupisti.cz jejich slova chtějí potvrdit.

virtualizacevv_reference

O co se jedná? Pokud chce kdokoliv usnadnit přístup svého podniku potenciálním zákazníkům, nechá si u V&V vytvořit virtuální prohlídku svých prostor. Může se jednat nejen o restaurace, hotely či autosalony, ale i o univerzity, památky, sportovní stadiony a města s obcemi.

dthsthst

V&V se sejdou s klientem a ujasní si hlavní cíl celé akce („Je libo zvýšit návštěvnost webu nebo navýšit rezervace?“). Následně nafotí dané prostory, přičemž se bere ohled na počet virtualizovaných bodů a samotná forma prohlídky.

virtualizovany bod

Vítovi k získanému materiálu dodají originální zvuky, videa, komentáře a veškeré dodatkové informace. Služby zahrnují i následné vyvěšení na web a jeho případné upgradeování.

Konečná virtuální prohlídka působí velmi poutavě:
Procházíte se po kavárně, kde hraje příjemná hudba a kolem vás se míhají lidé a číšníci. Zalíbí se vám stůl támhle v rohu, kliknete na něj – a rezervaci máte v kapse, aniž byste podnik osobně navštívili. Ušetříte spoustu času a dozvíte se spoustu informací.

V&V stihla za svou krátkou existenci 6 měsíců virtualizovat už fotbalový stadion FK Teplice, obec Černiv a vysokou školu. Nabídky se jim jenom hrnou.

 

virturalizace ikony


Nevytváříme statické prohlídky! 
Vytváříme je interaktivní! Umíme jí propojit například s Vašim rezervačním systémem, proklikem do galerie, objednání lístku na sportovní událost – vidíte přesně, jaký budete mít výhled. Stačí nám nadiktovat, co by se Vám líbilo a my se už o zbytek postaráme.

 

Pro realističtější pocit také vkládáme do prohlídky různé efekty (například při pohledu na Slunce Vás osvítí, dále také děšť či sníh), videa (při virtualizaci prostor s obrazovkou jsme schopni do ní nahrát Vámi vybranou ukázku) a v neposlední řadě detailní fotografie klíčové (důležité) věci.

A co Vy – budete se pro využití ojedinělých služeb Virtualizace V&V rozmýšlet ještě dlouho?


David Rewenda
David Rewenda
majitel portálu Startupisti.cz


Podobné články
OTH a Libor Klapeč nakupuje další firmu
Nákup společnosti APPKEE, s. r. o. nebyl jediný výrazný nákup, k němuž došlo. Investiční skupina OTH, Obchodní a technologický holding, ...
OTH a Libor Klapeč nakupuje
Investiční skupina OTH ( Obchodní a technologicky holding  a.s.) vedená Liborem Klapečem vstupuje na technologicky trh, a kupuje společnost na ...
Jiří Diblík - začal ve dvanácti
Nedávno jsme psali o aplikaci ToGo (zde). Dnes přinášíme rozhovor s Jirkou Diblíkem, který stojí za tímto nápadem. Jste velmi mladý ...
KREATIVNÍ VOUCHERY BRNO
Kreativci zpestří své podnikání Podpora spolupráce firem a zkušených kreativců s městem je velmi důležitá. Toho si je vědomo i Brno, ...